Oppfyll drømmen – lei en Harley Davidson

Er du lei av bil? Lei en Harley Davidson.

Terje Aspdahl

Publisert 28. juni 2012 08:47

TORREVIEJA

Rune Skullerud har levd og åndet for Harley Davidson og tung MC siden han fikk lappen som 18-åring. Det begynner å bli mange tiår siden… Fra 2007 har han drevet butikken Iron Boyzz i Saltbyen. Iron Boyzz har frem til nå drevet med salg og reparasjon av Harley Davidson motorsykler. Men fra i sommer kan du også leie en riktig Harley Davidson for kortere eller lengre tid hos den dyktige mekanikeren.

Etter mer enn fem år på Costa Blanca har Rune Skullerud god kjennskap til det spanske motorsykkelmarkedet. Han er den eneste som leier ut Harley Davidson-motorsykler på Costa Blanca.
– Jeg vet ikke om noen som leier ut den riktige typen motorsykler langs kysten. Grunnen er at det omtrent er umulig å få forsikret syklene. Det tok lang tid før jeg fikk forsikringen på plass, men nå har jeg ordnet en god avtale. Vi har en god del etterspørsel om utleie og vet at markedet ligger der. Jeg har foreløpig tre Harley-sykler til utleie, forteller Rune Skullerud.

Les også: Fjerner 50 parkeringsplasser i Torrevieja sentrum

Skullerud har skrudd og mekket på Harleyer siden han fikk lappen som 18-åring. Det er ikke får motorsykler han har skrudd sammen selv. Bit for bit. En nitidig og nøysom jobb.
– Jeg dreier, sveiser og bygger opp alt fra bunnen når jeg skrur sammen en Harley. Det skal være i orden og bli godkjent hos det spanske biltilsynet.
Alt må være korrekt. Etter samboeren og jeg flyttet ned hit til Costa Blanca tok jeg opp min store hobby og tok over butikken her. Jeg kombinerer driften av Iron Boyzz butikken med jobb i skadeavdelingen til SAS på Gardermoen. Den kombinasjonen går fint, selv om jeg tilbringer mer og mer tid her nede. Det er et godt liv å leve på Costa Blanca, sier Skullerud.

Les også: Sjekk de glisene!

Har du motorsykkelførerkort og vil lufte deg under oppholdet på Costa Blanca i sommer har Rune oppskriften.
– Her kan du leie motorsykkelen for enten en dag, en helg eller uke. Jo lengre leieperiode, jo billigere leie. Det er mange flotte turer å utforske på to hjul her. Bare stikk innom! Vi holder til på industriområdet Casa Grande i Torrevieja, reklamerer Skullerud.