Ole "Lukkøye" på lag igjen med bokse-Ulf på Costa Blanca

Skal hjelpe boksetalent.

Terje Aspdahl

Publisert 18. juli 2014 19:54

TORREVIEJA

Tidligere bokser Ole Klemetsen (42) og hans trener Ulf Johansen (67) satser nå videre sammen som boksetrenere for det norske boksetalentet Tim-Robin «Timsalabim» Lihaug (21) her  i Torrevieja.

 Det er 22 år siden Klemetsen sin proffdebut  i Las Vegas med Ulf Johansen som trener. Nå slår de erfaringene sammen og vil hjelpe Lihaug med boksekarrieren. Om alt går som planlagt sitter de i samme ringhjørne igjen i København i september. Da bokser Tim-Robin Lihaug etter planen sin neste kamp.

– Rent stilmessig og boksemessig ser Tim-Robin veldig bra ut. Han har krutt i nevene og kondisjonen hans skal oppover. Dette er kjempespennende og det er en selvfølge at jeg vil være med på dette, sier Ole Klemetsen til Spaniaavisen.

Boksetrener Ulf Joahansen er optimistisk ved å kunne samarbeide som Team Klemetsen.

– Nå har vi to norske boksere, eller rettere sagt halvannen. Emi (Emiliano Casal) er gift norsk og jeg har trent han i mange år, derfor blir det halvannen nordmann i Team Klemetsen fremover. Tim-Robin skal vi få løftet frem videre og Emi vet jeg hva står for. Dette blir knallbra, sier Ulf Johansen.

Tim-Robin Lihaug kom til Torrevieja onsdag og hadde sin første trening torsdag med sitt nye treningsteam. Han er kjempemotivert med tanke på det nye treningsopplegget.

– Jeg kommer rett fra ferie, men nå er den slutt og jeg vet det kommer til å bli travelt fremover de neste ukene. Jeg gleder meg veldig, sier Tim-Robin «Timsalabim» Lihaug. Han har til nå bokset åtte proffkamper i karrieren og vunnet syv av dem.

– Jeg ser et stort potensiale i både Tim-Robin og Emiliano Casal. Det blir gøy å jobbe med disse to videre, sier Klemetsen.