Ole Lukkøye fant sitt drømmested i Torrevieja

Tidligere verdensmester i boksing, Ole Klemetsen, har kjøpt leilighet på Punta Prima i Torrevieja.

Terje Aspdahl

Publisert 17. november 2015 08:48

TORREVIEJA

Etter lang tid på leting etter den leiligheten de ville ha, falt valget på en leilighet i første etasje i det nye boligkomplekset til TM på Punta Prima.

– Vi har tenkt i lang tid før vi bestemte oss. I utgangspunktet var Gran Canaria dit vi først hadde tenkt å investere i feriebolig. Men da jeg tråkket inn i denne leiligheten første gang var jeg solgt. Her er det perfekt for meg og min familie, sier Ole Klemetsen til Vikingposten.

Ser du etter bolig? Sjekk ut disse prospektene først

Den tidligere profesjonelle bokseren har også et samarbeid med sin tidligere boksetrener Ulf Johansen.

– Ved å kjøpe leilighet her hvor Ulf trener Tim Lihaug store deler av året var også en medvirkende årsak til boligkjøpet her i Torrevieja. Det er også ypperlige treningsforhold også her på TM-anlegget vi bor, det var også siste leiligheten vi fikk lagt beslag på, forteller Klemetsen.

– Vi håper å få brukt leiligheten mye, men vi har en datter som startet på skolen i høst. Og jeg ser at vi ikke kan reise fullt så ofte som jeg hadde håpet. Jeg gleder meg allerede til neste tur hit til Torrevieja, sier Ole Klemetsen og smiler.