Ole Klemetsen sparrer med nytt boksehåp i Torrevieja

Etter to måneder med dansesko på TV2 er Ole "Lukkøye" Klemetsen tilbake i Torrevieja.

Terje Aspdahl

Publisert 27. oktober 2009 06:21

TORREVIEJA

Denne gangen er det som sparringspartner for Ulf Johansen nye bokselærling Arild ”Hulk” Haugen. Her i Torrevieja forbereder "Hulk" seg på sin første kamp som proffbokser.

– Det er bare Arild som kan stoppe Arild. Hadde jeg ikke hatt klokkertro på Arild og at han har en boksekarriere foran seg, hadde jeg ikke brukt tid på dette nå. Han er et stort idrettstalent jeg gjerne hjelper Ulf med i trening, sier Klemetsen som har hatt noen hektiske måneder med ”Skal vi danse” på TV2 og i tillegg vært en tur i USA for å motta pris for beste dokumentarfilm under Heartline filmfestival. 

Les også: Hulken debuterer i Spania

Boksetrener Ulf Johansen likte i hvert fall det han fikk se ringside og er full av lovord om sin nye elev:
– Arild har en vinnerskalle og er i tillegg til det veldig intelligent. Han har lært utrolig mye på kort tid, sier Johansen til spaniaavisen.no.

Arild ”Hulk” Haugen er kåret til Norges stekeste mann, men satser nå som bokser. Nå gleder han seg til debuten i ringen i Valencia 11. desember.
– Ja, jeg gleder med jævlig. Jeg er supermotivert for en boksekarriere. Dette går jeg 100 prosent inn for. Verdens sterkeste mann-konkurranser får vente til jeg blir gammel, sier 23-åringen.

Se "Hulk" i aksjon utenfor ringen i videoen under.