Ole Ivars-sjefen: Vi gleder oss

William Kristoffersen, sjefen i Ole Ivars, hadde sitt eget jubileum i bandet i juni. I 30 år har bassisten vært en del av det folkekjære dansebandet.

Terje Aspdahl

Publisert 12. september 2013 12:05

TORREVIEJA/OSLO

Ole Ivars feirer 50 år neste år, og de har valgt å tyvstarte jubileet med dansegalla på Costa Blanca.
– Vi har vært flere turer til Costa Blanca og Benidorm Palace. Det er alltid hyggelig, og det virker også som folk setter pris på besøket de gangene vi har vært der tidligere. Selv har jeg faktisk to hus i Torrevieja-området. Selv om familien og jeg ikke har fått tatt turen så ofte som ønsket har vi vært der mange ganger. Både bandet og Ole Ivars trives under Spanias sol, slår William Kristoffersen på telefon fra platestudio i Norge.

Ole Ivars har utallige plate- og CD-utgivelser bak seg. Nå kommer det en ny.
– Vi jobber faktisk akkurat nå med slutten på den neste CD´en vår. Vi er vel kanskje det eneste bandet som selger til gull hver gang en CD slippes. Det skyldes nok det segmentet vi tilhører og våre fans laster ikke like mye ned fra nett. CD´en slipper vi like før Spania-turen, sier Kristoffersen.

Hvor lenge de vil holde på vet ikke sjefen i Ole Ivars. Selv har han holdt koken som bassist og låtskriver i 30 år.
– Hvor lenge vi vil holde det gående kommer nok helt an på helsen. Ingen har planer om å slutte. Nå håper jeg mange danseglade vil slutte opp om arrangementene våre i november. Vi gleder oss i allefall veldig og jeg kan love topp stemning.