Ole Ivars avslutter turnéen på Costa Blanca

I november blir det dansegalla i Torrevieja og jubileumsshow i Benidorm.

Spaniaavisen

Publisert 4. september 2014 05:36

ALBIR

Ole Ivars er tilbake på Costa Blanca i november. Denne gang kan dansebandet også oppleves i Torrevieja 3. november. 5. november blir det jubileumsshow i Benidorm med dansere fra Benidorm Palace.

Tore Strømøy, kjent blant annet som programleder fra «Tore på sporet», skal være konferansier og blant gjesteartistene er trompetisten Kai Robert Johansen. 

Forestillingene markerer avslutningen på 50-årsjubileet til dansebandet. Samtidig skal også 20-årsjubileet til Solgruppen og at Grunnloven er 200 år feires. 

– Dette blir en fantastisk dansegalla og et uforglemmelig jubileumshow. Gled dere!, sier Anita Elisabeth Bekken, markeds- og produksjonsansvarlig i Solgruppen.

Solgruppen vil arrangere turer fra Norge i forbindelse med avslutningsturneen for de som er interesserte og som vil kombinere dansegalla med ferie og utflukter.

Billetter til dansegalla i Torrevieja og jubileumsshow i Benidorm er også lagt ut for salg. Billettene får du kjøpt her hos oss i Vikingposten i Torrevieja. Telefonnummer (+34) 966 708 140, epost: jeanette@vikingposten.no