Øker flyavgangene til 29 ukentlige fra Alicante

Air Berlin på offensiven - har forbindelser til Skandinavia.

Spaniaavisen

Publisert 24. oktober 2013 09:21

ALICANTE

Flyselskapet Air Berlin vil i vintersesongen utvide flyavgangene sine fra 18 til 29 i uken fra flyplassen i Alicante. Økningen skal fordeles på åtte ulike destinasjoner, og betyr en økning på 32.000 seteplasser i forhold til sist vinter. 

Vintersesongen varer i fem måneder. Utvidelsen representerer en økning på 60 prosent i antall flyreiser og 75 prosent i tilgang på seter. 


Totalt vil Air Berlin ha åtte destinasjoner nonstop, hvorav fire er nye vinterruter. Det gjelder Frankfurt, Stuttgart, Zurich og München. De andre destinasjonene er Hamburg, Palma de Mallorca, Berlin og Düsseldorf. 

Flyene fra Alicante til Berlin og Düsseldorf vil ha forbindelse med byer i Norden og Øst- Europa, som København, Stockholm, Helsinki, Moskva, Oslo, St. Petersburg og Warszawa. Antall destinasjoner som kan kobles med Air Berlin og Alicante vil dermed være oppe i 31 i vinter. 

Brussels Airlines startet denne uken med to ukentlige flyvninger mellom Alicante og Brussel med en Airbus 319. Dette vil de fortsette med kommende vår og sommer.