Nyheter

... og slik er programmet i Alfaz

Kommer 5. januar klokken 18.30 foran kulturhuset.


ALFAZ DEL PI

Alfaz del Pi forbereder seg på å motta ankomsten av de hellige tre konger som tradisjonen tilsier, vil gå gjennom kommunen i dag for å bringe gaver til de minste barna.

Kommunen samarbeider med Majorals del Santíssim Crist del Bon Encert 2024 og Majorales de la Puríssima 2024 om å motta Melchor, Gaspar og Baltasar på beste måte og forbereder en rekke aktiviteter for denne magiske kvelden som jenter og gutter i Alfaz del Pi gleder seg så mye til.

Mottakelsen for Melchor, Gaspar og Baltasar finner sted 5. januar klokken 18.30 i år på området foran Kulturhuset i sentrum av Alfaz del Pi i stedet for paraden som fant sted andre år. Det blir barneunderholdning, aktiviteter, gaver til alle deltakere, sjokolade og muffins og en levende julekrybbe. 

På slutten av mottakelsen starter gaveutdelingen, i samarbeid med Majorales de la Puríssima. Innsamlingen av gaver vil finne sted 3. og 4. januar, fra klokken 11.00 til 13.00 og fra klokken 18.00 til 20.00, i la Abadía de la Parroquia de San José.

Før mottakelsen finner sted fremføres musikalen «Viaje a Oz» av Trencadís-kompaniet klokken 17.00 i auditoriet til Kulturhuset. Billetter kan kjøpes rett før forestillingen og koster tre euro.

Trencadís' versjon bevarer karakterene og mytiske landskapene til Frank Baums klassiker «Trollmannen fra Oz», i en mer moderne utgave da historien fortelles fra et 21. århundres perspektiv.

Debatt
Spaniaavisen oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.