Odd Fellow-logen får besøk av sjefen

Storsire Erling Stenholdt Poulsen fra Danmark kommer til jubileum i Torrevieja.

Spaniaavisen

Publisert 14. februar 2013 10:02

TORREVIEJA

Odd Fellow Ordenen har en egen avdeling i Torrevieja. Den heter logegruppen Amistad. Dette betyr vennskap på spansk. Amistad har 15 års jubileum den 18. februar 2013, og inviterer dermed til stor fest på restaurant Dinastia om kvelden.

– Logen er åpen for medlemmer fra Finland, Sverige, Danmark og Norge. Logen, som er i Spania, er underlagt dansk juristdireksjon. Derfor kommer Storsire Erling Stenholdt Poulsen, den høyeste person innen losjen, fra Danmark for å kaste glans over vårt jubileum.
Ledelsen her i Amistad spiser lunsj med Storsire klokken 13 på hotell DNA Monse. Logemøte, og derpå følgende sosialt samvær starter klokken 19 på restaurant Dinastia. Det er påmeldt 100 personer til jubileumsmøtet, og det er nå venteliste for å komme med, sier Olav Bratberg fra Amistad til Vikingposten.

Det er ingen medlemskontingent for å være med i Amistad, men det kreves medlemskap i den enkeltes hjemland som inngangsbillett. Møtene er åpne for både damer og herrer, og det sosiale samvær etter møtet er også åpent for venner og bekjente. Amistad har cirka ti møter i året.

– Hvorfor arrangerer dere ikke festen i et større lokale slik at flest mulig kan feire logens jubileum, og få hilst på sjefen fra Danmark?
– Her hos restaurante Dinasti har vi vært siden 2005, og dette er blitt vårt tilholdssted. Her har vi våre møter. Av de hundre påmeldte vet vi de fleste av våre faste medlemmer har fått plass, sier Bratberg.