Nytt «sjømarked» i Torrevieja

50 utstillere på plass.

TORREVIEJA

Torrevieja kommune (Alicante) presenterte denne uken «Mercado Marinero», som finner sted fra 8. til 12. oktober på Paseo Vista Alegre.

Arrangementet er fullstendig dedikert til sjøfartsindustrien og havet. Garn farget i blått og hvitt vil være et visuelt gjenkjennelseselement på markedet som vil ha 50 utstillere.

Et rikt og forskjellig utvalg spanske produkter blir presentert fra gastronomiske til kunsthåndverk og smykker, samt workshops og spill for de minste og aktiviteter for voksne og barn.

Markedet åpner fredag ​​8. oktober klokken 19.00. Åpningstidene er fra klokken 11.00 til klokken 23.00 t.o.m. tirsdag 12. oktober. 

Ifølge kommunen skulle denne «begivenheten» blitt holdt sammen med farsdagen i mars 2020, men som på grunn av pandemien måtte utsettes til nå.

Markedet vil ha alle sikkerhetstiltak med spesifikke innganger og utganger, hydrogel ved inngangen og det er plikt til å bruke munnbind inne på markedsområdet.

Debatt
Spaniaavisen oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.