Nytt semester - nye fjes i Albir

Med et fullspekket program og flere nyansatte går sjømannskirken i Albir - Villajoyosa en spennende høst i møte.

Spaniaavisen

Publisert 26. august 2014 18:56

ALBIR

Sjømannskirken har ansatt seks nye medarbeidere. Alle er på plass til oppstarten av det nye semesteret. Søndag 24. august var det en høytidelige innsettelser av de nye medarbeidere i Minnekirken i Villajoyosa.

– Vi har nå et nytt team. Det er dyktige medarbeidere med masse pågangsmot som har med seg nye energier og erfaringer. Det blir spennende, sier Berte Marie Ulveseter, daglig leder og diakon ved sjømannskirken.

10. september klokken 17.30 inviterer sjømannkirken til kick-off på kirkesenteret i Albir. Da er det åpen dag for alle som vil komme for å bli bedre kjent med sjømannskirkens tilbud og for også å treffe nye og gamle kjente. Det blir blant annet grilling og forskjellige aktiviteter for barna.

Finn hjelp i vår bransjeguide – en veiviser til næringsdrivende på Costa Blanca

Her er også den nye sjømannspresten, Leif Oscar Reiestad (35) som er født og oppvokst i Ålgård i Rogaland.

– Min kone og jeg har lenge snakket om at vi ønsker å jobbe for Sjømannskirken. Når vi til slutt fikk tilbudet er vi utrolige stolte og gleder oss veldig. Sjømannskirken er tiltrekkende fordi det er en aktiv menighet spesielt mot barn og unge som er hovedårsaken til at jeg søkte. 

Reiestad skal ha ansvaret for trosopplæringen for barn og unge og da inkludert konfirmantene. Han har med seg sin kone Ellen Merete, som skal jobbe som diakon på kirkesenteret, og barna på ti, åtte og fire år. Første dag på jobb var tirsdag 19. august.

♦ Les mer om høstens aktiviteter og blir bedre kjent med "nypresten" i den kommende utgaven av Vikingposten.