Nytt selvmord på grunn av utkastelse

En 60 år gammel dame valgte døden i stedet for tvangsutkastelse - sjette dødsfall i Spania.

Spaniaavisen

Publisert 11. desember 2012 08:56

VALLADOLID

Mandag skjedde det igjen. En 60 år gammel dame kastet seg ut fra vinduet i leiligheten sin i Peñafiel (Valladolid) da personer fra bank og politi var på vei for å kaste henne og mannen ut av leiligheten deres. Ekteparet hadde bodd i leiligheten i 20 år.

Damen stupte i fortauet med hodet først. Hun døde momentant. Naboer sa det var et fryktelig syn som møtte dem.
 
Damen hadde slitt med depresjoner i lengre tid, og var uføretrygdet på grunn av dette. Hun hadde også prøvd å ta sitt eget liv for ett år siden.

Telefonnumre og hjemmesider til næringsdrivende på Costa Blanca finner du her

Dette er den sjette personen som begår selvmord i Spania i løpet av de siste månedene på grunn av tvangsutkastelse av boligen sin.

Først var det en 54 år gammel mann i Granada som hengte seg i inngangen, så kastet en 53 år dame seg ut fra sjette etasje i Bilbao før en 82 år gammel dame og hennes 40 år gamle handikappede datter ble funnet døde i Leon for noen uker siden. En 59 år gammel mann i byen Santesteban (Navarra) tok sitt eget liv for en uke siden.

I tillegg har en 50 år gammel mann i Valencia prøvd å begå selvmord ved å kaste seg ut fra tredje etasje i slutten av oktober. Han lyktes ikke å ta sitt eget liv, men ligger hardt skadd på sykehus.