Nytt moteshow i Albir til inntekt for barnehjem

Den norske klubben i samarbeid med Costa Blanca Physiotheraphy og noen frivillige arrangerer moteshow torsdag 7. november til inntekt for organisasjonen EMAUS.

Spaniaavisen

Publisert 31. oktober 2013 09:59

ALBIR

Showet går av stabelen på hotell Sun Palace Albir & Spa torsdag klokken 18.00, og er ment for både gamle og unge. Det blir tapas, vin og loddsalg, og nytt i høst er at det er flere norske klesbutikker med og det vises barnemote fra en barnetøysforretning.

Butikken Zeta–Zeta er med som viktig bidragsyter, samt Karma og Chick. Butikkene kommer til å bruke sine egne modeller på scenen. 

– Vi har fått inn mange flotte gaver fra villige sponsorer i området som blir loddet ut, forteller Nazanin Heydar fra Bærum, leder av Costa Blanca Physiotherapy.

De ønsker å drive hjelpearbeid på sin måte og synes konseptet fra i vår da de hadde en lignende tilstelning fungerte så godt at de har lyst til å få til en varig tradisjon både vår og høst.

– Vi gjentar suksessen fra i vår der vi hadde rundt 200 gjester innom dørene, forteller Anne Beth Mauland fra Sandnes, en av de frivillige bak motekvelden der all inntekt doneres til EMAUS. 

EMAUS er en organisasjon som driver flere ulike avdelinger barnehjem i nærområdet. Mauland forteller at det er EMAUS som bestemmer hva pengene skal brukes til, men at man har bedt om at avdelingen for barn mellom 0- 8 år prioriteres. EMAUS har totalt ansvar for å oppfostre rundt 100 barn under 18 år. 

Flere av initiativtakerne bak showet har selv vært på besøk til barna for ved selvsyn se hvordan det stod til.


– Vi ble overrasket over at det ikke bare var spanske foreldreløse i området, men også tyske, engelske og barn fra andre nasjonaliteter, sier Bjørn Væthe fra Oslo, nestleder for Den Norske klubben i Costa Blanca.