Nye Spania-ruter fra Norwegian

Øker rutetilbudet.

COSTA BLANCA

Norwegian har gått fra syv fly til 38 i drift i august. Det skjer etter at trafikken har økt med over 150 prosent.

I august hadde Norwegian 790.220 passasjerer,  halvannen gang flere enn på samme tid i fjor. Antall bestillinger av flyreiser fremover øker også, i takt med at Norwegians rutetilbud stadig utvides, at flere blir fullvaksinerte og fordi EU-/EØS-land aksepterer coronasertifikat ved grensepassering.

Og der har du grunnen til at Norwegian utvider sitt rutetilbud, blant annet til Alicante med en direkterute fra Ålesund denne høsten.

- Basert på etterspørsel har Norwegian åpnet nye ruter til destinasjoner i Europa. Fra Bergen lufthavn kan reisende i høst for eksempel fly direkte til Berlin, Krakow, Malaga, Alicante, Antalya, Chania, København og London. Fra Ålesund er det direkterute til Alicante, opplyser selskapet.

Ruten til Alicante flys hver lørdag i september og oktober. Bergen-Alicante flys tre ganger i uken, mens Bergen-Málaga flys tirsdager og lørdager.

– Alle som jobber i Norwegian gleder seg over den positive utviklingen. Dette har vi jobbet hardt for, og vi skal fortsette å levere gode kundeopplevelser samtidig som vi arbeider for å drive så effektivt som mulig, sier Geir Karlsen, konsernsjef i Norwegian.

Debatt
Spaniaavisen oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.