Nye rekorder for Spaniaavisen og Vikingposten

Ikke bare én, men tre.

Spaniaavisen

Publisert 2. august 2013 08:36

TORREVIEJA

For første gang i historien nådde Spaniaavisen/Vikingposten over 100.000 unike brukere iløpet av en måned. Aldri før har nettavisen vår vært mer besøkt og mer lest.

– Den nye rekorden er på 102.241 unike gjester. Da snakker vi om antall forskjellige personer som har besøkt nettavisen vår på en måned. Det er et tall vi er utrolig fornøyde med, sier markedsansvarlig Jeanette Pettersson.

Julimåneden gjør Spaniaavisen til den mest leste norske publikasjonen som holder til i Spania. Antall unike brukere er én ting, men det totale besøket endte på 275.414 i juli – også det ny rekord.

Finn mer informasjon om Spaniaavisen/Vikingposten her

– Den tredje rekorden satte vi i antall sidevisninger. 789.092 sidevisninger er et fantastisk tall. Vi opplever nå at vi har flere saker som er lest av over 20.000 personer. Det er lesertall som mange langt større aviser vil misunne oss, sier Pettersson.

– Nå skal vi bruke de fantastiske trafikktallene overfor nye annonsører som forhåpentligvis ser hvordan de kan nå flest mulig gjennom en effektiv markedskanal enten det er på papir i Vikingposten eller på nettet. Og helst i en kombinasjon, sier Jeanette Pettersson.