Nye idrettsanlegg i Torrevieja

Byggingen av utendørs svømmebasseng foran sportshallen ”Infanta Cristina” og den nye idrettspaviljongen er i gang.

Terje Aspdahl

Publisert 3. februar 2011 08:36

TORREVIEJA

Arbeidene kommer på rundt 1,1 millioner euro.

Den nye idrettspaviljongen blir på 1850 kvadratmeter og vil kunne brukes til forskjellige typer av aktiviteter som aerobic, tai chi, yoga og pilates. Det blir tre forskjellige saler på 200 kvadratmeter, i tillegg til en sal på 300 kvadratmeter til turn og lignende.

Bli venn av Vikingposten og spaniaavisen.no på Facebook

Det vil også bli plass til seks fysioterapeuter i en egen avdeling, i tillegg til massasje, garderober og mottakelsesrom.

Da Torreviejas ordfører var på befaring framhevet han arkitekturen i det nye bygget som med metall og glass skal bindes sammen med det eksisterende Pabellón Municipal ”Cecilio Gallego”. Pedro Hernández Mateo er fornøyd med den moderne utformingen bygget får, og det faktum at rundt 2000 personer daglig kan benytte det nye bygget når det står ferdig om åtte måneder.

De nye bassengene foran sportshallen skal stå ferdig om fem måneder. Her bygges et basseng med semiolympiske mål, 25 meter lang og 20 meter bredt. I tillegg kommer et stort basseng med forskjellige badeområder spesielt beregnet på de små, men også for voksne.