Nyåpnet brasiliansk restaurant med suksess

Patrick Schveiner drev restaurant på Mallorca i flere år før han ankom Costa Blanca, hvor han fortsetter å lage brasiliansk mat for et internasjonalt publikum.

Spaniaavisen

Publisert 27. april 2017 21:18

LA NUCIA

Steakhouse Brasil, som hovedsakelig tilbyr en blanding av tradisjonell brasiliansk mat og en rik variasjon av spanske tapas, åpnet dørene i La Nucia for et par uker siden, til stor glede for sine gjester. Konseptet går ut på Churrascarias eller Rodizios, som er veldig vanlige restaurantkonsepter i Brasil, og som finnes over hele landet.

– Konseptet blir stadig mer populært i Europa, og Spania er intet unntak, opplyser Schveiner. Det fikk vi bekreftet på åpningskvelden, det var mange som fant veien hit, og de ble sittende til langt ut på kveld. Vi hadde nordmenn på besøk også, og de så ut til å storkose seg. De likte spesielt godt kjøttet vårt, som er mørt og godt, og som er vår spesialitet.

Fått med deg denne? Norsk par realiserte hotell- og bodegadrøm

– Det er forberedt på en helt spesiell måte. Først blir det grillet i en spesiell ovn før det blir lagt i en ny ovn med kull for å gi kjøttet den spesielle smaken vi tilbyr. Når det er ferdig skjærer vi det opp på gjestens bord.

Men restauranten kan by på mye mer, som en stor buffet med forretter og dessert, i tillegg til tradisjonelle spanske tapas, fisk, thairetter og vegetarmat.

– Her er det noe for alle ganer, og all maten er omhyggelig forberedt, sier Schveiner. Bare det aller beste er godt nok for våre gjester.

Restauranten er åpen hver dag fra 18.30 – til 24.00, men kjøkkenet stenger kl. 22.30.

– Det tar litt tid å forberede kjøttet, så det er vanskelig å ta imot bestillinger på dette etter halv elleve på kvelden. Men om gjestene blir sittende etter midnatt er ikke det noe problem. Vi stenger ikke dørene før den siste gjesten går ut.

Han legger til før han avslutter:
– Man må helt til Alicante by for å finne det samme konseptet, så dette er noe helt spesielt. Vi ser frem til sommeren og litt varmere vær, for da kan gjestene også sitte ute på terrassen, hvor dekoren og stemningen er helt spesiell.