Fra venstre ser vi: Janet Figueroa, Lars “Bob” Andersen, Dag Kristiansen, Robert Grumheden og Enzo Trompeneers. Neil Wyatt var ikke til stede da bildet ble tatt.

Ny runde med rock mot kreft

Etter en tid med usikkerhet rundt både tid og penger er arrangørene av «Rock against cancer» tilbake med et nytt arrangement.

TORREVIEJA

Det er en entusiastisk gjeng som står bak arrangementet den 10. og 11. september. Først ut er konserten på restauranten «Los Angeles» i urbanisasjonen med samme navn 10. september.

– Vi visste ikke om vi hadde nok med tid og penger til å arrangere en stor festival i år, som tidligere på «Eras de la Sal» i sentrum. Så derfor ble det heller to konserter. Den første her på Los Angeles og den andre på «Abbys» på La Florida i Orihuela Costa, sier Janet Figueroa, en av ildsjelene bak arrangementet.

«Rock against cancer» startet opp i Torrevieja med gatefest i calle Apolo i 2015, siden har den vokst seg større.

– I fjor ble også vi rammet av restriksjoner rundt pandemien. Tidligere i år mistet vi også Kjetil Hamre, en av motorene bak alle arrangementene siden oppstarten. Han gikk bort så alt for tidlig. Det har vært både vanskelig og vondt, men vi bestemte oss for at disse konsertene blir også i hans minne. Det vil også bli et minutts stillhet for å minnes Kjetil og alle som har mistet en de har kjær av enten kreft eller covid-19, sier Figueroa.

Eieren av restauranten «Los Angeles», Enzo Trompeneers, ser frem mot konserten fredag.
– Jeg både håper og tror at dette blir en suksess, sier Trompeneers. Det vil bli både servering av mat og drikke under begge arrangementene.

– Nå håper vi på å få inn så mye penger som mulig. Alt overskudd går til «AFE Cancer» og «Alicante para la lucha contra el cancer». Legg til at om man vil være med å sponse kan man ta kontakt via vår Facebook-side eller nettside, avslutter gjengen bak arrangementene til helgen.

Debatt
Spaniaavisen oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.