Redaktør Terje Aspdahl
Nyheter

Ny rekord for Spania­Avisen og Vikingposten

På vei mot 1900 abonnenter.


TORREVIEJA

Det siste året har antall betalende abonnenter på SpaniaAvisen/Vikingposten økt med hele 32,2 prosent.

– Vi nærmer oss 1900 abonnenter. Det er en utvikling vi er så stolte av, og det skjer etter et år hvor vi har styrket staben med en journalist og økt den redaksjonelle produksjonen. Vi har som eneste norske avis her på Costa Blanca valgt å opprettholde antall utgivelser på papir, mens andre har gitt opp eller halvert produksjonen, sier redaktør Terje Aspdahl.

– Nå velger vi å gjøre en prisjustering på abonnementene for å dekke noe av prisstigningen som har rammet de fleste innsatsfaktorene i avisproduksjon på nett og papir. Det er en beskjeden økning av priser som vi  mer eller mindre har holdt uforandret siden sommeren 2020.

Prisen på et helårsabonnement, som gir tilgang til absolutt alt vi publiserer samt vår ukentlige avis, forblir uforandret på 999 kroner - slik den har vært i snart tre år.

Og papiravisen som distribueres til over 100 steder fra Altea i nord til La Manga i sør hvor torsdag, skal fortsatt være gratis - om du lurte på det.

Dette er de nye prisene fra 1. mars: 
Månedsabonnement 95 kroner
Kvartal 265 kroner
Ukeabonnement 39 kroner.

Vil du bli abonnent finner du mer informasjon her. 

Debatt
Spaniaavisen oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.