Ny helseforsikring for nordmenn i Spania

Nå kan til og med personer mellom 71 og 80 år tegne helseforsikring.

Spaniaavisen

Publisert 17. november 2011 06:58

COSTA BLANCA

Det finnes ikke flust med tilbud til eldre mennesker innen helseforsikring. Spesielt ikke til dem som begynner å dra godt over pensjonistalder, og ikke minst dem som har en sykehistorikk fra tidligere. Nå mener HCB (Hospital Clinica Benidorm) og deres medisinske og administrative apparat at nordmenn på Costa Blanca endelig får et fullverdig tilbud.

– Det som er viktig med forsikringen er at den også gjelder for kortere reiser. For eksempel en liten tur til Norge eller andre land. Det vil også være mulig å tegne en polise for personer i aldersgruppen 71-80 år. Dette er helt nytt og til en pris som er fult ut akseptabelt, reklamerer Svein Carlo Bjerke overfor Vikingposten.

Les også: If klar med forsikringer i utlandet

– Hva kommer en slik forsikring til å koste en mann eller dame i midten av 70-årene, som har en tidligere sykehistorie?
– Det endelige beløpet er vanskelig for meg å komme med sånn rett over bordet. Men det er ikke snakk om mer enn et par hundre euro i måneden. Jo yngre man er, jo billigere er forsikringen. Men alt dette med priser og annet kommer vi til å informere om på møtet i Den Norske Klubben 23. november, sier Bjerke.

Det er forsikringsmegleren POLI y FANI, Correduría de Seguros S.L. med beliggenhet i Benidorm og med over 30 års erfaring i forsikringsbransjen som i samarbeid med forsikringsselskapet ”ASEFA” tilbyr helseforsikringen for nordmenn på Costa Blanca. POLI y FANI er et mellomledd for godkjente forsikringsmeglere og medlemmer av Espabrok – Forening for meglere i Spania.

Les også: Slik får du dekket legeutgiftene i utlandet

– Da vi alle kjenner til den vanskelige forsikringssituasjonen som svært mange nordmenn har vært gjenstand for i de senere årene, mener vi dette vil være det best egnede eksklusive tilbud på markedet for nordmenn på Costa Blanca, sier Svein Carlo Bjerke.

POLI y FANI har et nært samarbeid med et av Spanias beste private sykehus; Hospital Clinica Benidorm, og legesenteret Salus i Albir.