Arkivet

Norwegian kutter Spania-ruter


VALENCIA

25. oktober fjernes ruten Oslo-Mallorca fra ruteprogrammet. Noen mil unna Gardermoen - på Rygge - er det også vinterstopp på Rygge-Valencia-forbindelsen. Også den slutter Norwegian å fly 25. oktober.

Samtidig som Norwegian vinterstenger ruten til Valencia, legges Rygge-Las Palmas (Kanariøyene) på is. Det er nye toner fra selskapet - for Norwegian gledet seg til å åpne Gran Canaria-ruten fra Rygge og det skulle skje 28. oktober.

- Vi gleder oss til å komme på vingene med en ny rute fra Rygge til Gran Canaria. Det er en flott destinasjon om man vil ha litt varme gjennom den norske vinteren, og vi har hatt stor etterspørsel i markedet etter nettopp denne destinasjonen fra Rygge. Mange nordmenn har kjøpt hus eller leilighet på Kanariøyene, og i tillegg har vi på vår hjemmeside attraktive priser på både hoteller og leiligheter, sa Daniel Skjeldam, kommersiell direktør i Norwegian for noen måneder siden.

Han har rett i det meste - bortsett fra at ruten aldri ble noe av. Fra 4. november halveres også ruten Rygge-Malaga. Trøsten får være at ruten Oslo/Gardermoen-Las Palmas er i gang og kjøres to ganger i uken.

Rygge-Alicante kjøres som normalt med mandag- , onsdag- og fredagsavganger fram til 1. november. Da er det bare mulig å komme seg til Alicante på lørdager. For ruten Oslo-Alicante/Murcia er det fire ukentlige avganger fram til 2. desember.

13. oktober startes også en langrute fra Oslo/Gardermoen til Lanzarote. Èn gang i uken skal Norwegian fly til øya som regnes som et veldig godt alternativ til den norske vinteren.

Klikk på bildet under og se video fra noe av det Lanzarote har å by på.

Les mer om:

Reise