Norwegian-flyvninger med spansk personell vil gå som vanlig

Disse rutene blir ikke rammet ved en eventuell streik.

Spaniaavisen

Publisert 30. april 2014 12:14

COSTA BLANCA/OSLO

Fortsatt er det usikkert hvorvidt Norwegian blir rammet av en storstreik. Men skulle det bli streik er det noen avganger som vil gå som vanlig.

– Vårt mål er at partene skal komme til enighet, slik at kundene våre ikke rammes. Alle flygninger som betjenes av våre medarbeidere ved de seks spanske basene skal etter planen gå som normalt, opplyser informasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian til Spaniaavisen.
Informasjonssjef/Communications Manager

Dette er flightnumrene på rutene som vil gå som normalt ved en streik:

DY2400-2999
DY4000-4999
DY5100-5999
DY7000-7299

– Norwegian beklager på det sterkeste den usikkerheten våre passasjerer opplever i forbindelse med meklingen/forhandlingene mellom Norwegian og Norwegian kabinforening/Parat, som omfatter kabinansatte i Norge og Danmark. En eventuell streik vil berøre innenriksflygninger i Norge, samt flygninger ut av Norge og Danmark, opplyser Norwegian i en pressemelding.

– Vi vil gjøre vårt ytterste for at passasjerene blir ivaretatt på best mulig måte i henhold til EUs regelverk for passasjerrettigheter og selskapet vil ved en eventuell streik sette opp et alternativt flyprogram for å redusere konsekvensene for de reisende, blant annet i form av innleie av fly med mannskap. Dersom det blir streik, vil et alternativt ruteprogram for de norske og danske flygningene bli publisert på nettsidene straks det er klart.

På grunn av fristene som gjelder vil en streik ikke kunne iverksettes før i uke 19.