Norwegian åpner nye ruter til Spania

Utvider satsingen.

Spaniaavisen

Publisert 14. mai 2013 11:03

OSLO/MADRID

Fra slutten av oktober kan du fly direkte fra Rygge til Tenerife.

– Vi ser fram til å tilby nok en kanariøy til solhungrige østfoldinger. Ruta til Las Palmas fra Rygge har blitt svært godt mottatt og vi tror at Tenerife vil være et godt tilskudd til Norwegians eksisterende rutetilbud, sier informasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian til moss-avis.no.

Samtidig lanseres nye ruter fra Hamburg, Köln og München til flere spanske destinasjoner i høst. Dette er Norwegians første direkteruter fra Tyskland til destinasjoner utenfor Norden, og et ledd i selskapets strategi for å styrke seg i det europeiske markedet.

Les også: Norwegian tester nytt fly på Spania-ruter

– Ekspansjonen i det tyske markedet er en del av vår fremtidige strategi for å møte konkurransen i europeisk luftfart med et godt produkt til en lavere pris. Tyskerne bruker ofte Norwegian når de reiser til Skandinavia og kundene etterspør et kvalitetsselskap som også tilbyr billige billetter mellom Tyskland og Spania, sier administrerende direktør Bjørn Kjos, som åpnet de nye tysklandsrutene i Hamburg i dag.

Norwegian lanserer de nye rutene mellom Tyskland og Spania i slutten av oktober. Norwegian vil fly fra Hamburg og Köln til de spanske destinasjonene Malaga, Alicante, Gran Canaria og Tenerife. Fra München tilbyr Norwegian flyvninger til Malaga, Alicante og Tenerife.