Norske naboer storfornøyd med det nye kjøpesenteret

Ellen og Torleiv Dagsland kan nesten ikke tro det er sant at de er blitt naboer til Zenia Boulevard på Orihuela Costa.

Spaniaavisen

Publisert 27. september 2012 06:34

ORIHUELA COSTA

Til og med Torleiv Dagsland synes det er stas med det nye kjøpesenteret. Vanligvis hater han å være med kona Ellen på shopping.

– I dag skal vi ha både frokost, lunsj og middag er på
kjøpesenteret. Jeg skal innom blant annet Media Markt å se hva de har å tilby. Her er det mange butikker for oss mannfolk, sier Torleiv Dagsland og ler.

Kona Ellen tror nok mannen synes dette blir moro de første gangene, men så er han nok tilbake på golfbanen mens hun kan shoppe i ro og fred.

Bli venn av Vikingposten og Spaniaavisen på Facebook

– Dette er bare kanongøy! Når de begynte å bygge ut parkeringsplassene gikk det mange rykter her i nabolaget om hva som skulle bygges. Alt fra fengsel til idrettsanlegg. Men så ble det kjøpesenter. Og hvilket senter! Det er nesten så jeg ikke tror det er sant. Vi bor to kilometer fra senteret. Jeg kan både sykle og gå ned hit. Ja, her blir i hvert fall jeg fast kunde, sier Ellen Dagsland og smiler fra øre til øre.

Ekteparet Dagsland, som i Norge bor i Vennesla, like nord for Kristiansand, mener kvaliteten på butikkene på senteret er absolutt helt topp.

Finn hjelp i vår bransjeguide – en veiviser til næringsdrivende på Costa Blanca

– Vi har Sørlandssenteret like utenfor Kristiansand. Der finnes det flere butikker enn her på senteret. Men Zenia Boulevard har langt bedre butikker enn det vi er vant med i Norge, sier Ellen.
– Vi var her først i dag, men både min søster og mannen kommer senere. Det gjør også naboene våre. Vi kunne bare ikke sitte hjemme helt til klokken 10 å vente, sier hun.

Da Vikingposten var på senteret klokken 09 var det ikke mange nordmenn på plass. Engelskmenn var den gruppen utlendinger som var best representert. Men da klokken passerte 10 begynte også nordmenn og skandinaver å komme.