Norske myndigheter holder informasjonsmøter for nordmenn i Spania

På Costa Blanca og Costa del Sol.

Spaniaavisen

Publisert 27. februar 2012 16:30

COSTA BLANCA

Etter et møte i november i fjor mellom Utenriksdepartementet, NAV, Helfo, Skattedirektoratet, Sjømannskirken og UDI kom det fram at norske myndigheter ønsker å forbedre tilbudet på etatenes hjemmesider.

I den forbindelse arrangerer myndighetene nå et ”roadshow” med informasjonsmøter der større grupper nordmenn ”holder hus” i Spania (Torrevieja, Benidorm og Malaga) med representanter fra de involverte etatene. Utenrikstjenesten, NAV, Helfo og Skattedirektoratet skal holde foredrag. Møtene holdes i lokalene til sjømannskirkene.

Vil du holde deg oppdatert? Den beste måten er å få Spaniaavisen/Vikingpostens nyhetsbrev på epost. Meld deg på her – tjenesten er gratis

– Vi ønsker å gjøre den informasjonen som ligger på de forskjellige etatenes hjemmesider bedre kjent og mest mulig brukervennlig. Vi vil informere om hvem som gjør hva, og vil be om tilbakemelding om hva nordmenn ønsker mer informasjon om, heter det i en pressemelding.

Det første møtet blir onsdag 28. mars i sjømannskirken i Albir/Villajoyosa (Carrer Mart 8, Albir), så går turen til Torrevieja og Sjømannskirken (Calle Ravel 4, Urb. La Siesta).

Dagen etter står Costa del Sol for tur med møte med nordmenn i Sjømannskirken på Costa del Sol, El Campanario (Avenida del Cortijo 3, Sitio de Calahonda. Mijas Costa).