Norske forretningsmenn satser på leilighetsprosjekt i Albir

Skal bygge 32 luksusleiligheter - se flere bilder her.

Spaniaavisen

Publisert 25. april 2013 10:49

ALBIR

Heldal Eiendom AS med investorene Magne Heldal, Ulf Røstøen og Eivind Lunde, har kjøpt en stor tomt like bak fotballbanen i Albir. Der skal de nå i gang med å bygge 32 leiligheter etter norsk standard.

I løpet av juni vil sannsynligvis byggingen på tomten begynne. Utbygger som er Heldal Eiendom AS avdeling Spania, regner med at de 32 tipp topp moderne leilighetene kommer til å stå klare like før neste sommer.

Ser du etter feriebolig? Her kan du se nærmere på 60 prospekt

– For oss som utbyggere er det viktig at prosjektet skal bygges etter spanske forskrifter men med en veldig god norsk standard, både når det gjelder lyd- og varmeisolering. Etter å ha annonsert dette i regionsavisen i Bergen sist uke har vi allerede tegnet nok kontrakter til at vi kan starte byggingen i sommer, forhåpentligvis i juni. Første fase er på 16 leiligheter, men etter interessen å dømme kommer andre fase til å bli bygd omgående, forteller eiendomsinvestor og entreprenør Magne Heldal til Vikingposten.

Prosjektet heter LUX Albir . Leilighetene er fra 80 til 120 kvadratmeter. De vil koste fra 275.000 til 525.euro, altså forholdsvis dyre leiligheter i dagens Spania.

…eller kanskje du bare skal leie bolig? Her finner du boliger til leie

– Vi vet at nordmenn har penger. I tillegg vil de ha ordentlig standard på leilighetene de kjøper i Spania. Vi vil ha kvalitet. Tomten fikk vi kjøpt sommeren 2012. Siden vi alle tre investorer har gode kontakter og kjennskap til miljøet i Alfaz del Pi-området var vi aldri i tvil om LUX Albir kommer til å bli en suksess. Nordmenn trekker til Spania som aldri før. Se bare på Norwegian, de kjører stappfulle fly hele uken. Blir dette prosjektet så vellykket som magefølelsen min sier kommer vi snart til å se etter andre tomter i Albir-området, sier Heldal og legger til at magefølelsen hans ikke har tatt feil de siste 30 årene.

Alle leiligheter skal inneholde tre soverom og to bad. De vil også ha sydvendte balkonger fra 20 til 100 kvadratmeter.

Etter det Vikingposten kjenner til kommer hele prosjektet til å koste cirka 70 millioner kroner.

Hele denne saken kan du lese i siste utgave av Vikingposten. Den kan du laste ned gratis her