NYHETER

Norske elever samlet inn penger til veldedighet

Arrangerte solidaritetsfestival


ALFAZ DEL PI

Tidligere denne uken var auditoriet til Casa de Cultura de Alfaz del Pi vertskap for en solidaritetsfestival i regi av Den norske skolen Costa Blanca (DNSCB). 

Alle pengene som er samlet inn, totalt 1255 euro, har blitt donert til la Asociación Voluntariado Social i Alfaz del Pi, enheten som har ansvaret for å administrere matbanken.

Alle elevene på Den norske skole Costa Blanca-elevene deltok i showet, inspirert av  hits fra Melodi Grand Prix.

På solidaritetsfestivalen var representanter fra bystyret tilstede, som rett før showstart takket Bjarte Buen, rektor ved Den norske skolen Costa Blanca, for denne nye innsamlingsaksjonen.

Det samme gjorde presidenten for Voluntariado Social i Alfaz del Pi, Antonio Viso, som ble ledsaget av Joanne Wilson, kasserer i foreningen, og Pilar Bouzas, en av de frivillige.

Kommunen sier de verdsetter og støtter det effektive og diskrete arbeidet som utføres av frivillige, en gruppe bestående av mennesker i forskjellige aldre og nasjonaliteter som er takknemlige for de tusenvis av timene de bruker hvert år til dette viktige arbeidet.

Debatt
Spaniaavisen oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.