Norsk sprengstoff i Madrid

TNT er klar for konsert i millionbyen.

Terje Aspdahl

Publisert 17. september 2011 15:46

MADRID

Fredag kveld sto det norske heavy metal-bandet TNT på scenen i Pamplona i Nord-Spania. I kveld inntar rockerne scenen i Sala Heiniken i Madrid. TNT har en stor tilhengerskare i Spania, og er faktisk mer populære på den iberiske halvøy enn i Norge. Bandet er et av de absolutt mest populære norske band i Spania.

Tony Mills (vokal), Ronni Le Tekrø (gitar), Morten ”Diesel” Dahl (trommer) og Victor Borge (bass) var i strålende humør da Spaniaavisen møtte dem lørdag ettermiddag, bare noen timer før konserten.

Gjengen gledet seg til å spille for en fullsatt hall i den spanske hovedstaden. Eneste skår i gleden for primus motor Ronni Le Tekrø, var at han ikke hadde tid til å dra en liten tur innom leiligheten sin på Orihuela Costa mens de var på turne i Spania. Le Tekrø er en sann Spania-venn, som tilbringer mange uker hvert år på Costa Blanca.

– Det er seks år siden vi spilte her i Madrid sist. Moro å være tilbake. I tillegg til selve konserten i kveld skal vi også spille inn en live-CD, som kommer som et bonusmateriale, sier Ronni Le Tekrø til Spaniaavisen.