Norsk Miss juli 2011 – i Spania

Fra tannlegesekretær til fotomodell. Norske Gina Lindflaten (25) er en av 12 bikinibabes på neste års kalender til SOL TV.

Terje Aspdahl

Publisert 7. oktober 2010 08:20

TORREVIEJA

Gina Lindflaten stilte opp på årets Bikini Bash i sommer. Poenget med Bikini Bash var å få over 2000 jenter til å stille i bikini samtidig, noe som hadde blitt ny Guinness-rekord. Rekorden glapp, men Gina ble lagt merke til av arrangøren. Nå blir hun Miss juli i en kalender til SOL TV, som også stod bak Bikini Bash 2010, skal produsere. Og alle inntekter går til veldedighet.

Les også: Stjal fra 40 badegjester

– Jeg ble veldig smigret da de tok kontakt og spurte om jeg ville stille opp. Jeg kunne bare ikke si nei, sier Gina Lindflaten (25) til Vikingposten.

Til vanlig jobber Gina Lindflaten hos Dental International og tannlege Pedro Amor. De holder til midt i Torrevieja sentrum.

– Jeg har bodd i Spania i fem år og jobbet hos tannlege Pedro Amor i fire av dem. Jeg trives foreløpig med det, men det var veldig spennende å være fotomodell for en dag. Jeg skal være Miss juli og det er en irsk bar, Gogarty’s på La Zenia, som er sponsor for juli, sier Gina.

Les også: Hval skremte baderne opp av vannet

Hele kalenderprosjektet vil gå uavkortet til veldedighet.

– Vi så muligheten til ikke å bare støtte èn organisasjon, men hele 12. Vi er opptatt av å sette søkelyset på veldedighet. Samtidig er dette en videreføring av de siste års Bikini Bash. Hver måned har sin egen sponsor.

Det vil bli 1000 euro til hver organisasjon for de enkelte månedene. Alle modellene jobber også gratis så dette er en vinn-vinn situasjon, sier produksjonsansvarlig Paul Blake til Vikingposten.

Les også: Flyvertinnene kaster klærne