Norsk lege forlater Torrevieja

Forsøker å finne vikar.

Terje Aspdahl

Publisert 6. mars 2014 10:19

TORREVIEJA

Den norske legen i Torrevieja, Milla Nævetlid (31), vender tilbake til Norge etter halvannet års praksis i Torrevieja.

Lege Milla Næverlid har hatt et vikariat ved klinikken til Herulf Torset i Torrevieja. Nå reiser hun og familien tilbake til Norge.

– Jeg har hatt en spennende, utfordrende og flott tid her. Men nå reiser vi tilbake til Norge i slutten av mars på grunn av familiære årsaker. Pasientene mine har fått beskjed og i fellesskap med Herulf Torset forsøker vi å få til en overgangsperiode med en vikarlege, sier Milla Næverlid til Vikingposten.

Milla Næverlid er oppvokst på Nesodden utenfor Oslo og familien er flyttet tilbake til Østlandet.

– Jeg må få rette en stor takk til alle pasientene mine som har vist meg tillit under tiden min her. Det har vært en lærerik tid, men nå vil jeg fortsette som lege i Norge. Der vil jeg også fortsette å utdanne meg videre innen legeyrket, sier Næverlid.