Norsk lavkarbodronning åpner mathotell på Costa Blanca

Offisiell åpning allerede fredag.

Spaniaavisen

Publisert 7. mars 2013 07:26

VILLAJOYOSA

Fredag kveld klokken 20.00 åpner nemlig hotell El Mercat i Villajoyosa (Alicante) sine dører. Her skal norske og internasjonale gjester bo og blant annet lære om mat, helse og matkultur.

El Mercat ligger i sentrum av Villajoyosa og har 40 rom, samt et topp moderne skolekjøkken på 270 kvadratmeter. Der skal kjøkkensjef Nils Erik Egeberg kokkelere og ha matlagingskurs.

Hotellet El Mercat drives av Sofie og Erik Hexeberg, Nils Erik Egeberg og Ingunn M. Kvivik. Sofie Hexeberg er kjent som lege kostholdsekspert og lavkarbodronning i Norge.

Sammen med Erix Hexeberg, som er spesialist i indremedisin, har de drevet Dr. Hexebergs Klinikk hvor lavkarbo har en sentral plass og mat skal brukes som medisin.

Ingun M. Kvivik er markedsansvarlig for El Mercat og har også vært prosjektleder for livsstilskurs hos Dr. Hexebergs Klinikk.