- Norsk kvinne ble dopet ned og gruppevoldtatt

I Albir.

Spaniaavisen

Publisert 27. mai 2014 20:42

ALBIR

Overgrepet skal ifølge kvinnen ha skjedd på Costa Blanca i slutten av september i fjor høst. Kvinnen (48) har oppgitt til politiet at hun ble voldtatt av tre menn i flere timer, og at hun fikk knust flere tenner under overgrepet, melder Nordlys.

Ifølge avisen etterforskes saken av Guardia Civil.

Til Nordlys forteller kvinnen at hun snakket med to menn i en bar den aktuelle kvelden. Ifølge kvinnen ble hun dopet ned av de to mennene, ved at de strøk noe under nesen hennes.

– Det var ingen lukt, men beina mine ga etter med en gang, forteller kvinnen. Hun skal videre ha blitt geleidet ut til en ventende bil og tatt med til en leilighet hvor en tredje mann ventet. Der skal hun ha blitt gruppevoldtatt i flere timer. Naken og mørbanket våknet hun dagen etter.

– Jeg ble vekket av at den ene mannen spurte om jeg visste hvor jeg var. Da spilte jeg dum og sa nei. Da fikk jeg lov til å gå, sier hun.

Politiet avventer nå resultatene av en DNA-prøve.