Norsk kremmer satser på fiskebutikk i Torrevieja

Knut Helgaker er en skikkelig kremmer. Han startet med tele og data, utvidet med dagligvarer og begynner nå også med fiskebutikk.

Terje Aspdahl

Publisert 2. juni 2011 09:19

TORREVIEJA

Knut Helgaker startet med tele- og dataleverandør butikken Bubble på det skandinaviske senteret Gallerian. Da supermercado Scandigo flyttet over gaten i Torrevieja, stablet han raskt dagligvarebutikken Landhandleren på bena.
Etter at tidligere innehavere av fiskebutikken pensjonerte seg tidligere i vår, har han nå også tatt over den.

– Jeg har fått veldig god respons og fine tilbakemeldinger her på senteret.
Det er selvfølgelig med på å bidra til at jeg utvider selv i disse krevende økonomiske tidene. Samtidig kan vi dele de ressursene vi allerede har mellom dagligvarebutikken og fiskebutikken. Det har alltid vært et godt samarbeidsklima mellom fiskebutikken, bakeren og oss. Jeg har stor tro på at dette vil bli bra for alle, sier Knut Helgaker til Vikingposten.

Leiebil i Spania – gratis norsk servicetelefon – prisgaranti. Sjekk tilbudet her først!

Den driftige kremmeren får også med seg Dan Selin videre i satsingen på fiskebutikken. Han har jobbet bak disken hos fiskebutikken siden 2008.

– Jeg er glad for å få lov til å fortsette i jobben i fiskebutikken. Og jeg liker at Knut også vil satse på fisk. Fra høsten er planen å ha mer fersk fisk i disken, og utvide sortimentet. Det har jeg stor tro på. Vi samarbeider allerede godt fra tidligere, så dette må bli bra, sier Dan Selin.

Trenger du hjelp? Ta en titt i vår veiviser til næringslivet på Costa Blanca her

– For min del er det en stor trygghet i at Dan fortsetter. Han har vært her i flere år og har den erfaringen som trengs. Nå er målet å ha det beste utvalget av skandinaviske varer på Costa Blanca. Mye av hemmeligheten ligger i å ha et bredt utvalg av både skandinaviske og spanske varer. Folk skal slippe å gå i to eller flere butikker hver dag. Da må vi kunne tilby varer som øl og vann til samme pris som i de spanske forretningene, sier Helgaker.