Norsk klubb arrangerer julemarked i Alfaz del Pi

Søndag 1. desember inviterer hobbygruppen i Den Norske Klubben Costa Blanca til julemarked i klubbhuset i Alfaz del Sol.

Spaniaavisen

Publisert 28. november 2013 09:41

ALFAZ DEL PI

Flittige damer har lenge vært i gang med å lage flotte håndlagde ting til årets julemarked. Klubben har også mottatt mange gaver som skal loddes ut under julemarkedet.

Julemarkedet åpner dørene kl. 10.00 og har åpent frem til kl. 14.00.

– Det første julemarkedet ble arrangert i 1972. Inntektene av loddsalget og fra bodene har i alle år godt til driften av klubben, men i år går det til finansieringen av vårt nye klubbhus som skal stå ferdig på nyåret, sier leder i Den Norske Klubben Costa Blanca, Bjørg Svedbergh.

Hun er imponert over den innsatsen som legges ned og er veldig takknemmelig for de flotte gavene klubben har fått til årets julemarked. 

På julemarkedet vil det blir servert gløgg, pepperkaker og julevafler samt kaffe. Det loddes ut flotte matkurver, elektriske artikler med mer. Fra salgsbodene kan man blant annet få kjøpt håndlaget julepynt og håndstrikkede sokker og vanter samt smykker fra den norske smykkedesigneren Torill Untiedt Bjørgan, som bor i Alfaz del Pi.

– Velkommen til årets julemarked og til ekte norsk julestemning første søndag i advent, sier leder Bjørg Svedbergh i Den Norske Klubben Costa Blanca.