Norsk keramiker arrangerer hageutstilling for tolvte år på rad

Inger Lise Myrstad inviterer til en variert og spennende utstilling i sitt hjem i Albir sammen med flere kunsthåndverkere.

Spaniaavisen

Publisert 2. oktober 2014 08:35

ALBIR

Det er tolv år siden keramiker Inger Lise Myrstad kom på ideen om å holde salgsutstilling sammen med flere andre kunsthåndverkere i sitt hjem Casa el Castillo i Albir-åsen. Det har blitt en suksess. Flere av hennes utstillinger har hatt over 500 besøkende i løpet av utstillingsdagen.

– Jeg ser frem til også i år å treffe gamle kjente å skaffe nye bekjentskaper. For meg er dette en unik måte å presentere mine arbeider på i en sosial setting sammen med andre kunsthåndverkere hver gang jeg har hatt utstilling, sier Inger Lise Myrstad til Vikingposten.

Interessert i det som skjer i Albir? Her finner du oversikten

Myrstad har som tildligere år tatt med seg nye arbeider fra sitt keramikkstudio i Halden hvor hun arbeider når hun ikke oppholder seg på Costa Blanca.

– Jeg har drevet med keramikk som en hobby i nærmere 40 år. På utstillingen i år skal jeg vise over 100 arbeider. I de senere år har mitt utrykk forandret seg fra den dekorative stilen til mer å benytte rene farger. Jeg produserer i Norge hvor jeg har mitt keramikkstudio og benytter tiden i Spania til å utvikle nye ideer, sier Myrstad. 

Myrstad kjøpte huset i Albir for 32 år siden og bor der deler av året.

– Jeg gleder meg til årets utstilling. Det er alltid like hyggelig. I år deltar mange spennende kunsthåndverkere som selger smykker, glasskunst, malerier, skinnklær, strikke- og håndarbeidsprodukter, samt en antikvitetshandler som har et spennende utvalg av smykker, pyntegjenstander og vintageklær, sier Myrstad og ønsker velkommen til høstens hageutstilling.

Utstillingen åpner lørdag 4. oktober klokken 12.00 og varer til klokken 17.00. Det blir servert gratis drikke og det selges hjemmelaget paella.