Norsk familie ranet under dobesøk på bensinstasjon

Advarer andre på utflukt med bil på Costa Blanca.

Terje Aspdahl

Publisert 13. juni 2013 07:43

TORREVIEJA

Etter en tur til Guadalest ble familien Hvorup Øvrum utsatt for tyveri under en rask stopp ved en bensinstasjon på motorveien A-7. Kjeltringene brukte kun et par minutter på å loppe dem for verdisaker.

Familien på tre skulle bare ta seg et raskt stopp for dobesøk da de ble ranet mandag ettermiddag.

Finn adresse og telefonnummer til fagfolk på Costa Blanca her

– Vi var på dagstur til Guadalest mandag. På vei hjem stoppet vi på en bensinstasjon fordi datteren vår Sophie måtte på toalettet. Da jeg kom ut igjen etter maksimalt fem minutter, så jeg en person hoppe inn i en ventende hvit bil og spinne avsted i rasende fart. Jeg forsto etter noen sekunder at noe var galt. Det viste seg at ranerne hadde knust ruten på passasjersiden og ranet oss for en del verdisaker. Blant annet ble min mobiltelefon stjålet, sier Stig Hvorup Øvrum til Vikingposten.

Familien advarer andre mot å la noe som helst ligge i bilen uten noen tilstede.

– Jeg tok ut lommeboken fra vesken og la den bak setet. Deretter gikk vi inn på bensinstasjonen. Vi mener ingenting lå åpenlyst fremme i bilen. Allikevel knuste de ruten og fikk med seg en del av verdisakene våre. Heretter vil det alltid bli en person værende igjen i bilen når vi forlater den. Selv om det kun er for noen få minutter. Tyvene må ha passet på når vi parkerte og slo til straks vi var ute syne, sier Trine Hvorup Øvrum.

– Vi skal være her i Torrevieja frem til søndag og vil prøve ikke å la dette ødelegge resten av ferien. Men det har vært en lærepenge, sier Stig Hvorup Øvrum.