Norsk eiendomsmegler satser friskt i Albir

Vokste seg ut av de gamle lokalene.

Spaniaavisen

Publisert 24. oktober 2013 06:42

ALBIR

Notar Spania Megling S.L åpnet sine nye lokaler i sentrum av Albir 18. oktober. Mange møtte frem for å markere åpningen. 16 kontorer i et lyst og smakfullt lokale på 300 kvadratmeter ble åpnet sist fredag for publikum. 

– Vi hadde behov for mer plass for å imøtekomme den økende etterspørselen etter boliger i området ved å tilby våre kunder enda bedre service. Hovedsatningen vår er bygg og salg. Vi har ansatt to nye selgere og snart er egen advokat og revisor på plass. Målet er at vi skal være en eiendomsmegler som tilbyr en totalpakke. Vi har eget byggefirma sammen med firmaet Inglema. Og har nettopp inngått en ny og utvidet avtale med forsikringsselskapet Caser, et samarbeid vi startet for tre år siden. Så vi er en god miks av spanske og norske firmaer, sier Anders Viste og understreker at mulighetene nå er de samme som på 80-tallet.

Ser du etter bolig? Sjekk disse mulighetene først

De nye lokalene, som ligger i samme gaten som tidligere lokaler, har de hatt i tankene en stund. Da tiden nå var inne gikk prosessen raskt fra beslutning til åpning. Lokalene huset Cam-Banken og trengte ikke mye oppussing. Det var bare småjusteringer som skulle til før de kunne flytte inn.

– Tiden går nå med til å satse videre og vi gir oss et år frem i tid til alt er på plass. Vi har mye erfaring, men trenger litt tid til å binde det hele sammen. Vi satser internasjonalt og henvender oss ikke bare til nordmenn og leier for eksempel inn russisk megler til våre russiske kunder, sier Viste til Vikingposten.

Les også: Frykter Oslos sykehjemstomt skal brukes til boliger

– Vårt motto er at vi ikke skal gi oss med å finne prosjekter til våre kunder og skaffe det de etterspør. Hvis produktene ikke finnes, lager vi de. Noen må begynne å gjøre noe for markedet. Hvis ikke mister vi våre kunder. For nå er det liten byggeaktivitet i området. Det vil også gi signaler til offentlige myndigheter, sier Viste og viser til boligprosjektet LuxAlbir som har blitt en suksess. Her samarbeider Notar Spania Megling S.L med Heldal Eiendom S.L og står for kontroll og salg av leilighetene.

– Jeg tror ikke det går mange månedene før alle leilighetene er solgt i LuxAlbir. Det kan gi en gnist i markedet slik at det nå begynner å røre mer på seg. Det er i dag ikke balanse mellom etterspørsel og tigjengelige boliger, sier Viste.