Norsk bikkje stoppet flytrafikken

Den norske dvergsnauseren Karo (2) stakk av etter landing på San Javier-flyplassen ved Murcia og skapte flykaos lørdag kveld.

Spaniaavisen

Publisert 1. mars 2009 18:09

MURCIA

For første gang hadde Anne og Tore Fikse med seg bikkja til Spania. Men da de skulle få med seg bagasjen lørdag kveld fikk de beskjed om at Karo (2) hadde kommet seg ut av hundeburet og løpt ut på rullebanen. Dermed måtte all flytrafikk stoppes.

– Vi fikk være med ut på rullebanen der vi fortvilet ropte på ham. Men det er jo så mye bråk på en flyplass, og vi så at Karo var vettskremt. Til slutt forsvant han ut på området mellom rullebanen og sjøen, forteller Anne Fikse til Nettavisen.
Paret fikk ikke lete videre etter hunden sin av sikkerhetshensyn og måtte dra tomhendt til leiligheten sin. Først søndag fikk forsvinningen sin lykkelige løsning.

– Ifølge våre handlingfolk hadde det vært en tøff jobb å få tak i Karo, han hadde ikke akkurat vært samarbeidsvillig – vettskremt som han var. Nå har han fått mat og drikke og venter bare på å bli hentet av familien sin, sier kommunikasjonsdirektør Anne-Sissel Skånvik i Norwegian til Nettavisen.