Nordmenn i internasjonal Grease-musikal Video

Totalt er det med barn og ungdom fra elleve nasjoner i musikalen Grease som skal spilles i La Nucia 28. januar - se video her.

Spaniaavisen

Publisert 20. januar 2011 10:16

LA NUCIA

Siste helgen i januar og første helgen i februar skal musikalen Grease fremføres i Auditorium i La Nucia. Den første helgen spiller musikalen på engelsk. Den siste helgen spilles den på spansk. Alle skuespillerne må altså beherske begge språkene. Totalt er det med sju norske barn og ungdommer i denne oppsetningen.

– Vi kommer faktisk til å ha en liten førpremiere i Casa de Cultura i Alfaz 21. januar. Der skal vi ha et veldedighetsarrangement til inntekt for delfin-terapien som man driver for barn og ungdommer med Downs syndrom i Mundomar. Publikum vil her få se litt av det vi skal vise i sin helhet under oppsetningene i La Nucia en uke senere, forteller primus motor og altmuligmann, Paul Evans (60) til Vikingposten.

Les også: Suksessmusikal til Torrevieja

Sammen med instruktør, initiativtaker og eier av selskapet ”Streetwise Productions Dance & Drama”, Pascall Bruens, har Evans jobbet med de mellom 70 og 80 barn og ungdommene hver lørdag fra september til nå.

– Vi har øvd alle lørdager, utenom i jule- og nyttårshelgen, fra klokken 10 til 18.30. Jeg vil våge og påstå at det blir en flott oppsetning av den kjente musikalen Grease publikum vil få se. Vi har som sagt med folk fra elleve nasjoner, så dette har vært litt av en utfordring. Pascall og hennes hjelpere har undervist på engelsk. Men på de to siste forestillingene skal all dialogen i musikalen foregå på spansk. Sangene blir fortsatt på originalspråket, sier Evans.

Les også: Hele Costa Blanca får besøk av Spania rundt

Han forteller videre at integrasjon er en viktig drivkraft for alle som er med og setter opp musikalen. Dessuten får barn og ungdom som er interessert i teater, dans og musikk et sikkert miljø å være i.

Da Vikingposten var på besøk under en av de siste øvelsene var i hvert fall konsentrasjon og gleden på topp både hos deltakerne og instruktørene.
Har du lyst på en liten reise tilbake i tid, å oppleve ekte spilleglede fra barn og ungdom fra mange forskjellige nasjoner? Da bør du stikke innom en av forestillingene til gjengen i Grease.

Se video under

spaniaavisen.no – ingen dekker Spania som oss!