Nordmenn gasset og ranet under innbruddsraid

På Gran Canaria.

Spaniaavisen

Publisert 5. april 2013 10:27

I forrige uke ble Bjørn Fjellstad (71) og kona ranet mens de lå og sov i leiligheten sin i Arguineguin. Kjeltringene var helt inne på soverommet og tok med seg parets PC, to kameraer, lommebøker, kontanter og teknisk utstyr i leiligheten. Paret merket ikke tyveriet før de våknet.

– Det er helt fryktelig. Vi har forsikring og får verdisakene erstattet, men dette med at de kom inn i huset vårt har skapt en veldig stor usikkerhet. Det er ubehagelig og nå sover vi veldig dårlig om nettene, sier Fjellstad til VG.

Han sier han våknet med voldsom hodepine i 04-tiden på natten. Det gikk over etter et kvarter, og da sovnet han igjen. Da han våknet på morgenen, så han at de hadde blitt rundstjålet.

Les også: Fem norske familier ranet mens de lå og sov

Han mener tyvene kom seg inn gjennom hoveddøren og at de gasset paret på forhånd. 71-åringen forteller at det samme har skjedd i flere av de andre husene i nabolaget den siste tiden.

Politiet i Arguineguin bekrefter overfor VG at de har mottatt anmeldelsen til Fjellstad.

Politiet har foreløpig ikke pågrepet noen for innbruddet. De jobber også med en annen sak der en norsk kvinne har anmeldt et innbrudd med bruk av gass på et hotellrom uken før Fjellstad ble ranet.