- Nordmannen var stein gal

Innehaveren av isbaren i Benidorm hvor en norsk 44-åring gikk amok og knivstakk to ansatte, håper gjerningsmannen får mange års fengsel.

Spaniaavisen

Publisert 26. april 2012 19:20

BENIDORM

– Søndag ba vi en gjest om å stumpe røyken han hadde fyrt opp inne i lokalene. Gjesten ble fly forbannet og begynte med en gang å slåss med
kelnerne som snakket til ham. Etter bare noen sekunder trakk mannen en kniv og gikk løs på personalet. Mannen var stein gal. Jeg har aldri opplevd maken her på stille og rolige strandpromenaden. Vi er tross alt en isbar, sier innehaveren av Heladeria Rico til Vikingposten. Hun vil være anonym og ønsker ikke å stå fram med verken bilde eller navn.

Nye prospekt på plass i vår boligportal – ta en titt her

44-åringen har norsk statsborgerskap men er av marokkansk opprinnelse. Nå sitter han fengslet i Alicante uten mulighet til å slippe ut for kausjon. Spaniaavisen omtalte saken onsdag formiddag.

Den ene kelneren havnet på Hospital de Levante i Benidorm med i alt syv
kuttskader på armer og bein. Kollegaen fikk bare mindre skader som kunne behandles av lege. Politiet var raskt på stedet og la nordmannen i jern.

– Vi har aldri tidligere sett denne mannen. Dette var første gang han var
innom her. Og forhåpentligvis siste. Håper myndighetene sperrer ham inne i mange år og sender ham tilbake til Norge på første fly når han har sonet ferdig, sier innehaveren av isbaren.