Nordmann skapte uhygge på Norwegian-fly

Mannen var så ruset at han hadde problemer med å holde seg på beina. Men fly fra Alicante til Oslo fikk han.

Spaniaavisen

Publisert 18. november 2009 18:44

ALICANTE

Flere av passasjerene på DY 1799 fra Alicante til Oslo onsdag ettermiddag, følte ubehag og engstelse da nordmannen fikk lov til å gå om bord i Norwegian-flyet. I flyet ble han spurt hvor mye han hadde tyllet i seg, men mannen nektet for å ha drukket "mye" i timene før flyturen.

– Det er lite tillitvekkende når Norwegian lar passasjerer i en slik tilstand slippe om bord. Du føler deg ikke spesiell trygg når du skal ut og fly med slike personer i kabinen, sier en av passasjerene til spaniaavisen.no.

Det gikk et gisp gjennom køen av passasjerer da mannen i 40-årene kom sjanglende til gaten. På flyet valgte flere passasjerer å bytte plass. Dermed fikk mannen tre seter for seg selv slik at han kunne hvile litt på turen fra Alicante.

Før landing nektet mannen å ta på seg setebeltet. Etter å ha blitt truet med politi, valgte han å gjøre som flyverten sa.

– Det var mange som reagerte, og det skjønner jeg godt. Når du stuer sammen 150 personer i et fly ønsker man helst ikke å bekymre seg over hva en ruset mann kan finne på underveis. Hele turen var rett og slett ubehagelig, sier en annen av passasjerene til spaniaavisen.no.