Nordmann med søt livsstilbutikk i Alfaz

Janine satser i krisetider.

Spaniaavisen

Publisert 19. april 2012 05:19

ALFAZ DEL PI

Janine Viladot (39) har realisert drømmen sin. Hun har startet sin egen interiør- og gavebutikk i sentrum av Alfaz. Janine selger utelukkende skandinaviske varer.

 – De siste fire-fem årene har min store drøm vært å starte en interiørbutikk og drive den helt for meg selv i sentrum av Alfaz. Jeg har gått og sett på disse lokalene i flere år, og når de ble ledige for en liten stund siden slo jeg til. I januar satt jeg på flyet til Norge og messe på Lillestrøm for å handle inn varer. Etterpå har det gått slag i slag og 29. mars åpnet jeg dørene til Chicas Love Decor. Jeg har alltid savnet en interiørbutikk i lys skandinavisk stil her i området, sier Janine Viladot til Vikingposten.

Interessert i hva som skjer i Alfaz? Her får du oversikten

Interiørbutikk, med navnet som tydelig sier hvem som er kundegruppen, ligger i sentrum av Alfaz, midt mellom rådhuset og kirken. Vegg i vegg med Pizza 4 You, en beliggenhet innehaveren synes er perfekt.

– Mange går forbi i gaten her en eller flere ganger i uken. Enten de skal i kirken, på rådhuset eller besøk en av restaurantene i området. En søt livsstilbutikk må bare ligge i hjertet av landsbyen. Jeg synes Chicas Love Decor passer inn i disse eldre ærverdige sentrumsgatene, sier Janine.

De fleste har nok møtt på henne bak disken på Spaniatjenester i løpet av de siste tre-fire årene. I november sa hun opp den trygge jobben for å gjøre det hun er mest interesserte i; Interiør!

Les også: Norsk torsk selges til under halv pris i Spania

– Jeg har utelukkende varer fra Skandinavia. Merkene ”Bloomingville”, ”GreenGate”, ”Hubsch” og møbler fra Nordal. Selv om min kundegruppe i all hovedsak er skandinaver og nordmenn, har jeg også spanjoler innom. Prisene mine ligger under det de samme varene koster i Norge, reklamerer hun.

– De første ukene har bare vært helt enorme. Jeg har solgt langt mer enn jeg hadde regnet med. Derfor er allerede nye varer på vei fra Danmark til Spania. Om en liten stund starter jeg også en butikk på Internett. Jeg har bestemt meg for å satse alt på Chicas Love Decor. Men butikken skal være mer enn en plass der man utelukkende shopper. Jeg har alltid kaffe på kannen, og slår gjerne av prat over et interiørmagasin eller to. Her kan man bare stikke innom for å få inspirasjon. Hos meg er det absolutt ikke noe kjøpepress. Jeg er selv utrolig interessert i interiør. Det har jeg alltid vært, og nå kan jeg endelig leve av det, sier Janine Viladot.