Nordmann døde etter fall fra balkong

På Costa Blanca.


COSTA BLANCA

Tidlig om morgenen den 21. mai, ble to menn ble alvorlig skadet etter å ha falt fra en balkong i et boligbygg i Guardamar del Segura (Alicante). Den ene, en 39 år gammel norsk mann, mistet livet i ulykken.

Klokken 04.30 på morgenen ble de to mennene, en norsk 39-åring og en svensk 20-åring, funnet alvorlig skadet på bakken i nærheten av bygningen der de bodde. Begge mennene skal ha falt fra balkongen angivelig i et forsøk på å klatre opp langs bygningens fasade. Det antas at fallet skyldtes at rekkverket på balkongen løsnet mens de klatret, får Spaniaavisen opplyst ved kommunikasjonsavdelingen til Guardia Civil i Alicante.

Tidligere på natten hadde Guardia Civil rykket ut etter meldinger om at to menn forstyrret naboene ved å oppholde seg i fellesarealene i bygget, som ligger i Calle Azorín. De to mennene ble identifisert og forlot frivillig bygningen uten å skape ytterligere uro.

Guardia Civil har konkludert med at fallet var en ulykke og at det ikke foreligger mistanke om tredjeparts involvering. Etterforskningsrapporten har blitt oversendt til domstol nummer 4 i Torrevieja.

Den svenske mannen, som overlevde fallet, er fortsatt under medisinsk behandling. Politiet fortsetter å undersøke omstendighetene rundt ulykken for å kunne gi en endelig konklusjon.

Etter det Spaniaavisen kjenner til er den omkomne nordmannen fra Sør-Odal.

Debatt
Spaniaavisen oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.