Nok en Real Madrid-stjerne tatt av politiet

Ber storklubben ta affære.

Spaniaavisen

Publisert 7. mars 2013 07:32

MADRID

Presidenten i organisasjonen Asociación Estatal de Víctimas de Accidentes de Tráfico DIA, Francisco Canes, har nå bedt ledelsen i Real Madrid om å ta affære ovenfor sine spillere.

For en tid tilbake ble den franske angriperen Benzema tatt av trafikkpolitiet mens han kjørte 216 km/t på motorveien der fartsgrensen er 100 km/t. Nå har også en annen stjernespiller blitt tatt for brudd på trafikkreglene.

Den brasilianske forsvarsspilleren Marcelo ble denne uken tatt av Guardia Civil i sentrum av Madrid. Marcelo kjørte rundt med et førerkort som hadde fått alt for mange prikker. Årsaken er for mange lovbrudd i trafikken.

Les også: Tatt med tvillingbrorens førerkort

Han er nå ilagt en bot på 6000 euro for å ha kjørt uten førerkort.

Presidenten i organisasjonen for trafikkofre ber Real Madrid kurse spillerne om holdninger og ikke minst oppførsel i trafikken. Stjernespillerne er forbilder for barn og ungdom, og de bør gå foran med et godt eksempel – også i trafikken, mener Francisco Canes.

Bli venn av Vikingposten og Spaniaavisen på Facebook

I stedet har klubbdirektør Emilio Butragueño gått ut i media og forsvart Benzema med at de aller fleste av sjåførene i Spania har kjørt alt for fort en eller annen gang.

Både Benzema og Mercelo kan bli dømt til enten fengsel eller samfunnstjeneste for sine lovbrudd.