NAV åpner nytt Spania-kontor

På plass i Alicante 26. august.

Spaniaavisen

Publisert 25. juli 2009 17:20

ALICANTE

Dårlig tilgjengelighet og det faktum at over halvparten av de 4650 norske pensjonistene i Spania bor i Alicante (Torrevieja, Alfaz og Alicante), er bakgrunnen for at NAV flytter fra Alfaz del Pi og til Alicante.

– Ved å legge kontoret midt mellom ytterpunktene på Costa Blanca og sentralt for buss, tog og parkering, håper vi å bedre servicen for alle våre brukere, sier direktør i NAV Kontroll og innkreving, Magne Fladby. 26. august åpner NAV kontoret i Alicante.

– Vi har bare gode opplevelser i Alfaz del Pi, og vi arbeider med å få til kontordager i Albir, Torrivieja og Málaga noen dager i måneden, opplyser Fladby.

Nå skal NAV inn i samme kontorbygg som konsulen i Alicante. Dermed blir NAV en del av et større norsk arbeidsmiljø. Nærheten til spanske myndigheter og sjømannskirken er også viktig. Samlokaliseringen vil gjøre det enklere for flere å få informasjon om sine rettigheter og plikter.

– Når det norske tjenestetilbudet blir samlet på ett sted, blir det enklere for brukerne å komme i kontakt med riktig instans eller bli veiledet til rett sted, sier Fladby.

Servicekontorets nye adresse er Calle Portugal 33, 03003 Alicante.