>
NYHETER

Nå kan du registrere deg rett på nett

Gjør det enklere for brukerne.


TORREVIEJA

Hvis du har det travelt med å registrere deg eller oppdatere din informasjon i kommuneregisteret – Padron-, har Torrevieja kommune (Alicante) nå lansert en ny tjeneste som gjør ting langt enklere.

Byråd for folketelling og statistikk, Inmaculada Montesinos, har fremhevet viktigheten av den nye tjenesten som vil fremskynde prosedyrene for å søke om og oppdatere din Padron.

Ved å bruke nettstedet torrevieja.es kan innbyggerne be om og få de individuelle og kollektive sertifikatene til Padron direkte gjennom en digital enhet. Det kan du gjøre ved hjelp av elektronisk ID, digitalt sertifikat, pinkode eller permanent kode.

Når alle dokumentene er fylt ut vil du motta en melding fra kommunen i din e-post som kan lastes ned og som gir tilgang til meldingen.

Siden sist mandag 13. februar er det allerede utstedt 237 elektroniste sertifikater med denne nye kommunale digitale tjenesten.

Institutt for folketelling og statistikk i Torrevieja kommune har også en ny telefonavtaletjeneste som kan benyttes ved å ringe (+34) 607 822 86 mellom klokken 09.00 -12.00 mandag til fredag.

Debatt
Spaniaavisen oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.