NYHETER

Her kan du laste ned Vikingposten-appen

I sommer byttet Vikingposten nettleverandør. Nå er neste fornyelse her: Vår egen app.


COSTA BLANCA

Denne uken var appen til Vikingposten/Spaniaavisen godkjent og klar for nedlastning. De første mobilbrukerne har allerede lastet appen ned og tatt den i bruk enten det nå er til Iphone og lignende fra Apples App Store eller som Android hos Google Play.

– Dette gjør det rett og slett enklere, kjappere og mer brukervennlig for våre lesere som benytter mobil eller nettbrett for å lese våre nettsider. I tillegg kan man - om man ønsker det - bli varslet når det skjer store ting. Det gjør man ved å si ja til såkalt pushvarsling. Vi tar i bruk pushvarselet først i neste uke, sier redaktør Terje Aspdahl.

Etter at Vikingposten i sommer fikk forbedret opplevelsen på nettsiden da vi byttet teknisk leverandør, har det vært naturlig å se på hva som kan gjøre brukeropplevelsen bedre for leserne.

– Dette gir jo også en merverdi og en bedre «vare» til de mange som har valgt å abonnere på vår nyhetsformidling inkludert tilgang til den ukentlige papiravisen. Med appen på plass vil vi se på andre muligheter som skal gjøre produktet bedre, sier Aspdahl.

Enklere, raskere og mer brukervennlig! Har du lastet ned vår nye app? 
Her kan du også bli varslet av Spaniaavisen om hendelser.

Har du Android-telefon, last ned Google Play her:

...eller produkter fra Apple her:

Debatt
Spaniaavisen oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.