Nå starter vi boligformidling på nettet

Da er vi i gang med boliger til salgs og boliger til leie på vår hjemmeside. I toppen finner du annonsene.

Spaniaavisen

Publisert 23. november 2008 10:42

TORREVIEJA

Internettsidene til Vikingposten/Spaniaavisen er blitt en kjempesuksess med over to millioner treff sist måned. Nå vil Costa Blancas største Skandinaviske publikasjon satse videre.

– Vi ønsker å utvide tilbudet vårt på Internett, bli mer forbrukerorienterte og lage et supplement til vår ukentlige papiravis.
Da er det helt naturlig å ta tak i bolig- og utleiemarkedet i Spania, sier redaktør Terje Aspdahl.

Derfor starter vi onsdag en seksjon med bolig til salgs. Her kan eiendomsmeglere selv legge inn informasjon om prospektene sine. Mye mer informasjon enn det de får plass til i ordinære annonser på papir.

– I tillegg vet vi at mange ønsker å leie ut fritidsboligene sine når de ikke benytter dem selv, da får de en rimelig mulighet til å annonsere på www.vikingposten.no eller spaniaavisen.no under bolig til leie, forteller redaktøren.

Vikingposten og Spaniaavisens annonsører, både privatpersoner og selskaper, får anledning til å legge inn annonser med mye informasjon og mange bilder. Og så har de en egen kartfunksjon, som gjør det enkelt for mulige kjøpere eller leietakere å finne ut nøyaktig hvor boligene ligger.

– Vi opplever at trafikken på nettet vokser hver eneste uke. Vi tror at vår satsing på boligformidling vil gjøre vår hjemmeside enda mer attraktiv for våre lesere enten de befinner seg i Skandinavia eller her i Spania, sier Aspdahl.