Nå skal Vikingposten kåre månedens medmenneske

Mange på Costa Blanca gjør en spesiell innsats for andre mennesker. De ønsker vi nå å hedre – hver måned.

Spaniaavisen

Publisert 5. november 2014 22:12

COSTA BLANCA

– Vet du om noen som fortjener «Månedens blomst» for det han eller hun, eller kanskje en forening eller organisasjon, gjør for andre, så er det bare å ta kontakt, så skal vi sørge for at de får en utmerkelse i form av en blomst, sier redaktør Terje Aspdahl.

I samarbeid med Elisabet Carlson og hennes foretning The Flower Shop på Torremarina-senteret i Torrevieja vil vi sette et lite fokus på alle medmennsker som hjelper andre helt uten en annen agenda enn å hjelpe. Og vi vet det er mange av dem på Costa Blanca. Nå kan du være med å gi disse menneskene en liten oppmerksomhet i form av blomster.

Gjør som 11.000 andre, bli venn av Vikingposten og Spaniaavisen på Facebook

– Jeg vet det er mange som er et medmenneske for andre her på kysten. Jeg vil gjerne være med å vise disse menneskene som gjør hverdagen lettere for andre, sier Elisabet Carlson.

Får du selv hjelp av andre eller vet om noen som gjør en innsats som bør hedres, vil vi at du sender inn en kort begrunnelse med navn og telefonnummer til Vikingposten sin mailadresse: blomst@vikingposten.no. Du kan selvsagt også stikke innom vårt kontor i Torrevieja, hvis det passer bedre.

En gang i måneden vil vi presentere vinneren av «Månedens blomst» i avisen og på vår nettside.